Helgen .

2008-04-27 @ 20:12:12
Nu sitter jag här i min soffa och har tråkigt , så då kan jag lika gärna skriva här .
Tänkte skriva lite om min helg , som jag tror har varit den mest oturshelgen jag har haft på x antal år .

I fredags så skulle några dra till flaten och grilla och bada och grejer , oturen började redan då , flaten är sjukt långt :O och jag och Hanna skulle gå från skarpnäck , tog typ tjugo år och jag hade en sjukt tung väska .

Sen kom vi dit , och vi va först och väntade på Jessica och oliver, vi började fixa grillen och grilla och så , va jätte mysigt , sen badade jag jessica och oliver xD , gjorde så att jag förfrös och skakade hela kvällen av köld .

Jessica , Oliver och Jocke skulle dra till idol dagen efter och stå och söka dit , så då tänkte jag att jag kunde hålla dem sällskap för skojs skull, och de skulle vara vakna hela natten .
När vi skulle draifrån flaten så bestämde vi oss för att dra hem till mig och vara vakna hela natten eftersom vi skulle dra till idol vi sex på morgonen , men jag hade tappat min nyckel, och det märkte vi inte förns vi va i gullmars och skulle hoppa på tuben , så då drog vi hem till oliver och skulle kolla på film.
Tyvärr har inte snubben en tv, utan vi fick se på filmen på en data skärm , och tre pers (jessica drog hem och skulle byta om och sova några timmar) skulle dela på en liten typ 90 säng ,
slutade med att oliver lutade sig mot min axel och pratade i sömnen , jagl utade mig halvt mot hans huvud och snarkade de få gångerna jag somnade till , och jocke lutade sig mot min rygg och sov inte en blund .
 
Vid fyra halv fem så skulle vi dra och möta jessica i karlaplan, då hade jag sovit i en timme högst sammanlagt .
Eftersom oliver bor i sandsborg och det är ersättningsbussar där eftersom mdet byggs om på farsta linjen så skulle vi ta en buss , men dom hade inte börjat gå, så vi fick vänta på bussen i en halv timme , åka in till tcentralen där jessica väntade eftersom tuben inte hade börjat gå och hon satt och pratade med några alkisar och en transa , sen tog vi första t banan .

Från karlaplan gick vi till gärdet där Idol uttagningen va och började köa , då fick jag skavsår på mina lår av jeansen =/ gjorde BAJSONT!
så där såg jag ut som jag hade blivit påsatt i röven när jag gick ..
JAg och jessica drog till 7eleven för att köpa frukost klockan sju på morgonen, och det tog en timme typ att köa pga alla jävla idolsökanden.

Sen satt vi och köade i flera timmar , och Challe och hennes två kompisar kom förbi och skulle oxå söka ,
vid halv nio så började tv inspelningarna och man skulle börja vifta och hoppa och tjoa när det filmades , och där stod jag osminkad, schleeten och äckligo ch skulle se glad ut .
Vid halv tio började insläppen, men vi kom inte in förns vid typ halv två , där fick vi sitta i typ två timmar och ha inspelningar hit och dit och höra folk sjunga hit och dit .

Till slut va det deras tur iaf , men ingen kom vidare , sjuka jävla jury! va inte ens den riktiga juryn, utan nmågon som skickade vidare folket till den riktiga . Sen började det spöregna direkt när vi kom ut , och eftersom jag inte hade någon nyckel hem så va jag tvugen att släpa på en väska med tio öl , en tjocktröja , en film , blöta badkläder , och lite smmåsaker.

jag kom hem vid fem halv sex ..

Allt det där för att jag hade tappat bort min nyckel , jätte rolig helg :)

Ha dte bra

ps. Nej alex jag har inte varit otrogen !!

Här igen :)

2008-04-24 @ 22:17:37
Nu börjar jag skriva igen, har inget att göra så kan lika gärna skriva några rader :)
Just nu sitter jag i min soffa och har en sån kväll där allt bara känns tråkigt och nedstämt och jag hamnar i djupa tankar hela tiden.
Jag kom på en sak idag när jag stoppade en fryst macka i micron och skulle göra lite macka och oboy efter skolan.
Det är så många gånger som det händer att man tror att man har så bra kompisar och att man kan döda för dem, men när det väl kommer till kritan så är det inte alls så, den/de är bara några helt random personer som råkar veta lite för mycket och råkar ha kommit lite för nära en i livet.
Just nu känner jag att jag har en sån person i mitt liv.
Jag har gjort allt för henne, jag har bråkat med min egna familj och försvarat henne och verkligen gjort mycket, offrat mycket. Men jag har inte fått något tillbaka.
Nu när jag har slutat kontakta den personen så mycket, så har vi inte hörts på länge,
vi har blivit "ytliga kompisar", såna som kanske träffas ibland på helgerna, har roligt, men inte ses eller hörs på vardagarna.
Aja , jag vet iaf vilka jag har kvar och det är de personerna som räknas när det väl kommer till kritan :)

Sen är det en sak till jag har kommit fram till,
förut , för något år sen eller så , när den dåliga peroiden i mitt liv höll på så bråkade jag med min mor en gång , och sa till henne att ifall jag va tvungen  att välja mellan min familj eller mina vänner , så skulle jag välja mina vänner, men mina VÄNNER är en del av min familj , och utan familjen kan man inte leva , eller hur ? :O

Menmen , som sagt .. jag jag har djupa tankar kväll.. förekommer ilband.

Min hund är deprimerad oxå , Rulle. Han går runt här och piper, han får nämligen inte träffa sin dotter, hon höglöper och ja , han försöker med lite för mycket och hon lägger upp sig lite för mycket :)

nu ska jag dra från datan , så ha det bra!

Nu är det slut .

2008-04-02 @ 21:55:51
nu är bloggen borta, slut, finito, jag tänker inte skriva något mer.
Dels för att jag vill inte att folk ska ta del utav min "dagbok" , sen för att det känns så onödigt.
Hej då, ha det bra .
RSS 2.0