usch och fy,

2008-03-14 @ 19:43:33

hejsanhoppan, Linnea här igen!
Idag så har jag faktiskt gjort ganska mycket,
vi va på tekniska museet med klassen i förmiddags och gick runt där och kikade lite, va väl sådär intressant, drog till skolan och hade prov som jag inte pluggat på ett dugg , men jag svarade på alla frågor förrutom en , hoppas bara det va rätt svar :)
sen drog jag och min kära vän Nicole till sveriges television för att titta på inspelningarna av parlamentet, Magnus Betnér va där , han är grym!:D så det va ganska roligt,
och nu är jag hemma hos nicole och väntar på att hon ska bli färdig , så ska vi dra till hennes pojkvän (?) dricka lite alkohol, sen dra vidare på ngn fest i Stuvsta :)

Igår så va det en jätte trevlig diskussion i klassen, där det va meningen att man skulle få säga sina åsikter, som alla gjorde.
Men som man väl kan tänka när det gäller min fiina klass så blev det så klart konsekvenser, jag tänker inte uttala mig här om vad jag sa och vad det handlade om eftersom det säkert kommer göra allting värre.
Det jag stör mig på väldigt mycket för tillfället är att även fast man skulle få uttrycka sina åsikter för att det va en diskussion som våran lärare hade tagit upp, så är det människor nu som tycker väldigt dåligt om vissa verkar det som.
Jag vet själv att mina åsikter inte är de bästa möjligtvis, men det är så jag tkr, det är så jag känner, och det är så det är , så lev med det :)

Btw, Sverige flaggan i klassrummet representerar bara vårt fina land som vi bor i , och som är underbart och vackert, den representerar inte att vi hatar utlänningar eller ngt liknande, skulle inte det vara väldigt dumt att sätta upp en sverige flaggar som representerar det i en skola där de flest aär utlänningar?
Aja, det är det jag tkr iaf, om ni har några invändningar så säg det gärna till mig, skulle tycka det va trevligt .

Aja , men nu ska jag fixa mitt hår och lite sånt , sen bär det av till skärmarbrink tror jag :)
Ha en trevlig helg!
puss&kram

Slöseri med tid.

2008-03-12 @ 21:42:58
Dagen har inte varit så händelserik, har varit i skolan som vanligt  .
Fast jag var med på hela gymnastiken för första gången på flera år säkert , you go girl!
kände mig jätte stolt efter så jag va tvungen att ringa till pappa .. han blev också stolt över mig :)

Det är en sak som jag stör mig på så himla mkt när det gäller min klass just nu, även fast jag inte är så indragen i det så fattar jag verkligen inte hur folket pallar.
Att ha så stort tjaffs för en så liten grej är så jäkla onödigt och slösar både kraft och tid, vaför inte lägga ner kraften på något vettigare?
Jag står inte på ngn speciell sida och håller med båda , men seriöst!
det känns ganska onödigt att lägga ner tid på klassen och försöka få en sammanhållning, när inte ens de som håller på att bråka kan ta det som människor och prata med varandra i lugn och sansad ton, att inte några andra ska lägga sig i eller stå på någons sida.

Det här inlägget riktar sig då mest till de i klassen, och om någon läser det så skulle det va ganska trevligt,
och snälla söta rara , tänk efter om vad ni bråkar om , för det är så jäkla töntigt ibland, ni borde ha ngt annat för er än att tänka på sådana onödiga saker :)

Men ha det bra, pusshej

söndagskväll.

2008-03-09 @ 22:40:28
Jag hatar söndagskvällar. Då vet jag att det är måndag dagen efter, och det är det jag hatar.
Sitter här i min älskade soffa och titar på en film på trean, och jag håller på att dö av hunger.
Helgen har inte varit så händelserik, jag åkte ut till ljusterö i fredags som jag brukar göra, och va hemma, eller på landet , i fredags. Jag somnade innan tolv :O , på en fredag! , va jätte skönt, vilade ut mig på helgen för en gångsskull typ .
I fredags åkte jag till Jessica som bor där ute och hjälpte till hemma hos henne , det skulle komma släkt dit och fira hennes 18års dag som är nästa vecka, så jag hjälpte till med att skära gurka och sallad och såå :)
sen va jag där ett tag och sen drog hem, tittade på en film , gick och la mig i sängen ,satt vid datan ett tag sen somnade jag .
Idag har jag inte gjort ngnting, åkte hem från landet och nu sitter jag här. Har en klump i magen för att det är måndag imorgon,
tänk att det kan vara så hemskt med måndagar :S jag börjar halv nio och har psykologi till elva .. så kan vara de ,
aja , godnatt och sovgott allihopa :)
puss&kram

Studiedag.

2008-03-05 @ 23:27:50

Dagen har nog varit den mest ohändelserikadagen på länge, hade studie dag idag så sov till typ .. halv tre.
Gjorde frukost, satte mig och kollade på tv och skulle se om jag kunde hitta på något ..
Men ickesanicke, jag har legat i soffan framför teven hela jäkla dagen, förrutom då jag gick ut med hundarna typ.
Fan vad jag börjar bli lat! , jag har alltid älskat att ligga och titta på teve och ta det lugnt, det är så avstressande ..
Men nu senaste tiden så har jag velat göra något annat, bara att jag inte har orkat ta upp telefonen och ringa någon eller så finns det ingen jag vill vara med :O
Linnea Fjärrstad, du måste skärpa dig!
Aja , imorn kanske det blir bättre, måste iochförsig ta hand om hundarna eftersom pappa är i Falun, men får se om jag hittar på något efter mamma kommit hem,
Jag ska färga håret imorn!
Något annat kanske dyker upp me .

Menmen ,sov gott allihopa :)

hosthost.

2008-03-04 @ 21:32:24
Nu ligger jag här i min sköna soffa, tittar på i huvudet på Gynning och hostar som en jude i en gaskammare (jag är inte nazist, bara ett talesätt som fastnat i min hjärna).
Jag tror seriöst att jag kommer hosta upp mina lungor snart, känns iaf som det.. har gjort mitt tredje glas te, så det kommer bli lite bättre snart iaf.
Min dag har varit gaanska intressant.
JAg gick till skolan även fast jag egentligen inte fick för min far eftersom jag är sjuk, (vem fan görså?!), men det va jävligt bra att jag gjorde det .
IG-barnen , eller de som hade IG på ett prov för några veckor sen hade genomgång till omprovet, vi va väldigt duktiga och flitiga faktiskt:)
tänk om jag hade missat det :O
sen hände typ inget mer i skolan ..förrutom mentorstiden där vi pratade värsta seriösa pratet, men inte kom någon vart typ .. fast jag har studiedag imorgon! ,
Sen efter skolan så gick jag hem, la mig och tittade på gilmore girls och väntade på mor, vi skulle ut och köpa skooor :D
Innan vi drog så skulle hon plocka fram badkläder eftersom hon och våran granne på landet som bor i slussen ska börja simma varje vecka, och då drog hon fram en rosa baddräkt som hon köpt till mig på rea, i storlek 38 ( min mamma är inte välrdnes smalaste, fast inte världens tjockaste hlr).
Iaf, sen drog vi ut ..
JAg blev sktistressad av min kära "lugna" mor eftersom hon skulle simma vid sex , men bara för det så segade alltihopa och stod på stadium i typ 40 min kanske xD
tillslut fick jag iaf skor, mjukisar, smink och hårfärg :)

För mycket skrivet utav mig, jag ska ligga och mysa i soffan med mitt te och min hosta nu :)

Ha det bra puss & kram

Sjukdom .

2008-03-02 @ 22:44:48
Ligger i soffan och är sjuk. Förkyld feber och tycker allmänt synd om mig själv.
Helgen har inte sett så händelserik ut,
i fredags följde jag med sandra till en utav hennes kompisar lokalfest som han skulle ha, när jag hörde om det första gången trodde jag att den skulle vara stor, men ju mer och mer vi fick höra om den så fick vi reda på att det absolut inte skulle vara mycket folk, att vi skulle vara där åtta, vara tysta tio och bli utslängda vid tolv.
Iallafall ,vi kom dit vid typ elva kanske och va kvar till tre och hade ganska kul faktiskt , även fast det typ bara va femton pers där som mest,fast det kan ha varit för att jag hade alkohol i blodet :)
I lördags låg jag hemma med den värsta bakfyllan som man kan ha samt att jag blev sjuk typ då, det va absolut inte roligt, inget jag ens vill önska min värsta fiende.
Så här ligger jag nu, sjuk som ett jävla cp och så jääkla uttråkad, har legat i min soffa i två dagar nu lixom , kul ^^ plus att imorn ska ag inte till skolan, utan ska ligga i soffan då med :O , helvete vilka händelserika dagar !

Lovet veckan va faktiskt ganska rolig, Jessica sov här från söndagen till onsdagen om jag inte minns fel, och vi hittade på ganska många roliga saker , och Sazzie ( min söööta valp) va med mig hela veckan förrutom en dag då mamma hade henne på kvällen :)
I torsdags och i fredags va jag bara hemma och myste md hunden, ville inte dra med henne ut så många dgar eftersom hon är så liten , och det va så himla mysigt att kelas med henne .
JAg har inte så mycket att skriva precis och nu ska jag titta på my name is earl och ligga och snora :)

Puss & Kram
RSS 2.0