fuck .

2008-02-27 @ 04:02:27
Nu är det problem ..
Någon, som står mig väldigt nära (nämner inga namn) , har förtillfället, hoppas jag, sagt upp kontakten med mig . Att stå någon nära, och sen få hör aatt den inte vill ha kontakt med en på ett tag är fan inte roligt, jag vet inte om den personen läser det här, och ifall den gör det så vet den vem det är, men jag hoppas att hon vet att hon betyder sjukt mkt för mig och att jag aldrig kommer släppa henne, men jag vet ine vad det är jag kan göra förtillfället, får väl hoppas på det bästa ..

Aja, har precis varit på fest i Nacka hos leon och danne, va väl roligt :) tiden gick så jäkla snabbt bara.

Men de som läser det här får väl ha det så bra, :)
pusshej

Boys don´t cry

2008-02-25 @ 12:52:34
Sitter och tittar på filmen boys don´t cry just nu, fyfan vad hemsk den är.
De som inte vet vad den handlar om såär det om Teena Brandon, en tjej som är transvestit typ .. hon ser ut som en kille och säger att hon heter Brandon.
Den utspelar sig när hon är med sina nya kompisar långt hemifrån och de tror att hon är kille, så träffar hon en tjej och dom blir kära, lalalal .
Filmen är verklighetsbaserad och värd att se! fast den är sjukt hemsk i slutet.. tror jag kommer börja gråta snart  /:

Är med Jessica också , fast hon tkr inte filmen är bra, men hon är ju som hon är ^^
Vi ska åka till gärdet med valpen snart och vara där ett tag med henne, så jääkla mysigt väder!!

Ha en bra första dagen på lovet :)
puss&kram

käärlek

2008-02-23 @ 01:11:08

Vår vår vår vår ååh käära våår!

Var på älvsjömässan idag, va någon UF grej som vi va tvungna att titta på, och tro det eller ej; jag kunde gå utan min kära jacka! gick med tjocktröja och jag frös inte ens, kändes som sommar.
ÄR DET INTE UNDERBART!? :D
Jag mår bra nu pga våren :D haha ,

Skolan suger för de som inte vet om de, klarar inte av uppgiften vi har att göra, orkar verkligen inte med skolan just nu, lärarna tror typ inte att i har uppgifter åp andra lektioner:O aja , det är lov nu .. inte prata om skolan :)

Just nu sitter jag och tittar på världens sjukaste program, weeds, checka in det om ni aldrig sett det :)
JA SUGER PÅ ATT SKRIVA BLOGG :D

haha , vi får väl se när jag skriver ngt intressant :) men jsut nu så orkar jag vekrligen inte knappa runt på tangentbordet, ska kelas med hundarna snart :)

förresten, jag och min valpis är lediga på lovet , så om ni vill hitta på ngt , HÖR AV ER :D


Nattis .

..

2008-02-21 @ 22:36:36

Jag måste bara få skriva av mig, och då tänkte jag att det kan jag göra här eftersom .. jag vene varför egentligen.
Jag ligger här i min underbart sköna soffa, tittar på Gossip som går på tv4 film och känner mig allmänt nere, antagligen för att jag är så jäkla trött och inte har gjort ngt speciellt på flera dagar.
Iaf, idag i skolan så hade vi spegling och pratade väldigt mycket om ordet respekt och sådär, och när jag tänkte på det nu ikväll så kom jag på en grej ..
Jag fattar inte varför vissa i klassen inte kan sluta att börja bråka hela jävla tiden, eller ta åt sig åt allt jävla skitsnack som förekommer.
Det kanske bara är jag som är sån som kan skita i allt skitsnack och bara bry mig om vad man själv tkr om sig själv, och bilda en egen uppfattning.
Vår klass har varit skitduktig det typ senaste halvåret eller ngt, och jag är jäätte stolt över oss!
Men allt jävla bråk över ingenting som förekommer var och varannan dag är bara för onödigt.
Men det är bara min åsikt, och jag har respekt för de som vill bråka över ovesäntliga saker:)

Min mamma kom hem idag från danmark, och hon har köpt världens sötaste örhängen, och marabou digestive, fyra stooora chokladkakor :D:D
Jag sitter här , har typ fått choklad orgasm flera gånger och bara njuuter, så jäkla underbart på en tråkig torsdagskväll .

Men nu har jag skrivit av mig , har ont i fingrarna , men ha det bra :)
pusshej

GAAH!

2008-02-21 @ 18:21:41
Nu är jag sur , riktigt sur.
Det va en jävla bajskorvsäcklig försäljare som ringde till mig och sa att jag hade fyllt i ngt förmulär på internet ? jahapp .. aja , sen så sa han "som tack för att du har fyllt i det här så kan du få två gratis tidningar av gör det själv.. blablabla" VAD FAN SKA JAG HA DEN TIDNINGEN TILL?! , inte nog med det .. efter sa han, bara 69 kronor!
Fast det värsta va att han pratade i typ 110 och typ .. skånska lr ngt? jag hörde vartannat ord typ .

Fyyfan .

Annars idag då , jag är ju typ barnvakt till en jätte söt 7åring varje torsdag, eller jag hämtar henne i skolan,  tar henne till hennes gymnastik i hammarbyhöjden, hämtar henne och sen lämnar henne hemma. Aa iaf , hon va sjuk idag :( följde med henne till gymnastiken och skulle titta på och plugga när hon hade gympa, som jag annars inte brukar göra utan jag åker hem istället och sen åker tillbaka , så när vi va i salen så kom och liten som hon är och såg ännu mindre ut när hon va hängig och sa att hon va sjuk , lilla pöffen :( 

Skolan va ju sådär , har haft migrän i flera dagar nu så det är inte så roligt, sen så är ju inte vår klass den tystaste klassen men jag överlevde dagen iaf :) tkr om klassen ändå , tro det eller ej xD

Btw, Sofia Andersson har nämt mig i sin blogg så då ska jag nämna henne :) hon skriver väldigt smarta grejer om sitt intressanta liv,så det skulle vara jätte bra att checka in henne , inget man förlorar på iaf :D
www.frkanderrsson.blogg se :)

Ha en bra kväll :)

yeah.

2008-02-20 @ 22:04:07
Vill bara tillägga nu att , jag har världens sötaste hundar.
Alltså , det här kan kallas kärlek på hög nivå, först så är det ju Sazzie som är typ 5½ månad och så jäkla rolig och söt och tror att hon är bäst typ, sen så har Sazzies pappa, Rulle , som är världens sötaste och underbaraste och bästa hund som finns, man kan inte få bättre.
Rulle är dåra en finsk stövare, dobberman och schäger och Sazzie är alla de raserna + setter, men dom är typ identiska, nästan.
Ville bara skriva ett litet inlägg om de två för att det är de värda, minst .. de är så underbara! man bara smälter xD , kanske kommer bild ngngång.

Sen så vill jag tacka min biatch, Pontus , för den första kommentaren , den värmde ;)
image2

Där har vi Rulle.
Godnatt alla människor som läser min kära blogg :)

whopsihoo

2008-02-20 @ 20:23:40

Nu är den här!
Linneas egna blogg .. inte så att jag är så poppis så att folk vill att jag ska skriva en, men man kan ju alltid drömma.
Så jag ska alltså skriva om typ mitt liv här.. Okej , just nu har pappa slagit över på ettan till uppdrag granskning, som handlar om icaköttgrejerna, skiitkul ..noot . (intresserklubben antecknar)


Idag har jag iaf varit med Veronica som piercade tungan, det va roligt att se , hon gjorde det jag sa att hon absolut inte skulle göra :) hah ,

Jag har också beslutat mig för att jag ska göra en ny typ "piercings" grej som har kommit , anchor någonting heter det, kostar som faaaen så om någon kan bidra med pengar så tackar jag och tar emot :)
Hundarna är hemma också, brukar inte träffa dom så ofta så är jätte mysigt att ha en liten valp och en stor tjock hund hemma att mysa med xD .
Finns inte så mycket att skriva, mitt liv är inte så intressant förtillfället , är så jäkla trött efter skolan så orkar aldrig göra någonting,
Men nu är iaf det första inlägget ever från Linnea skrivet, kommer komma fler när jag har tråkigt x)

Ha det så bra så länge och hoppas livet leker :)

Välkommen till min nya blogg!

2008-02-20 @ 17:07:08
RSS 2.0