hmm..

2008-05-28 @ 20:56:09
Just nu så är det en bra period i mitt liv , jag har haft mina svackor , när allt känns så dumt och onödigt att jag bara vill ligga och .. titta in i väggen , men dock inte nu!
Det förändras så snabbt, kan ta en dag, och bara en liten kommentar, har gjort ett bra jobb i skolan eller bara ett gott humör från någon annan gör mig såå glad :)

I mitt förra inlägg skrev jag om en person som jag hatar, och jag har bestämt mig för att inte sänka mig till hennes nivå, att inte bete mig som henne, lika omoget och irriterande. Det är hon som kommer förlora på det så jag har inget att oroa mig för :)

Tog spruta idag förresten, min andra mot livmoderhalscancer, och fyfaaaaan vad ont det gör! jag vet att det är för mitt eget bästa men helvete hlr , kunde inte röra armen efter, fyfan , fast bara en kvar om fyra månader , inte så farligt.

aa men ha det bra allihopa :)
puss och kram

Länge sen,

2008-05-24 @ 02:09:26
Det va ett tag sen jag skrev ett inlägg, men här kommer det :D

Just nu så är jag lite alkoholpåverkad, och tänkte att det skulle vara ett bra tilfälle att kunna skriva ett någolunda intressant inlägg;)

Idag har jag fått reda på TRE väääldigt bra saker om man säger så, alltså  "skvaller saker", så om någon vill veta så är det bara att fråga, även fast jag inte vet hur många det är som läser min blogg eftersom den är lite.. hippsomhapp,

En sak som jag bara MÅSTE skriva är en sak som kom upp en snabbis i skolan idag, kommer inte ihåg vilka det var exakt som gick med varandra , men vet iaf att det va jag och Madde S, och vi pratade om vad ordet hata innebär och att dt är ett väldigt starkt ord och att man inte använder det så ofta,
men efter de diskusisoner och dispyter som har varit mellan mig och vissa i min ÄLSKADE klass så kan jag faktsikt rent ut sagt säga att det finns en person jag hatar just nu, den personen har visat noll respekt till någon och det gör mig så förbannad att jag ska kunna ge henne en fet SMÄLL när som helst, gör även att just nu känner jag HAT mot henne, kommer jag antaligen göra ett tag också, tyvärr så har jag en speciell "connection" till henne, som är omöjlig att ta bort.

Men nu ska jag sussa , måste vara pigg imorgon , ska hjälpa beata inför pool partajet:D

godnatt och sov gott, pusshej :)

Tjenamittbena jag är bakis

2008-05-03 @ 22:17:09
Länge sen jag skrev ett inlägg senast , men här kommer ett :)
Valborg ska vi inte ens prata om vad som hände , för det hände ingenting förrutom att snuten dom jävlarna hällde ut alla mina öl , så då drog jag hem och deppade .

Idag har det varit loppis igen med klassen, det va roligt , men jag har varit med om roligare .
Självklart så va man på fest igår och det blev lite för mkt alkohol i kroppen och lite sent hem , så jag sov i typ fyra timmar , va full när jag vaknade och skulle dra och vara trevlig på loppmarknaden, det va ju lättare sagt än gjort.

Men som sagt, det va trevligt och roligt ändå :)
En sak som gör mig irriterad är att det finns vissa i klassen , (inga namn) som använder sig av uttrycket "mycket snack lite verkstad" , de gör ingenting för klassen .
Sen så finns det vissa som gör allt även fast de är bakis och mår dåligt , och det blir vi som har studenten själv sen ;) inte de jävlarna som inte bryr sig .

Just nu är jag väldigt trött och väldigt bakis , så inlägget blir inte långt .
Ha en bra lördag! :D
RSS 2.0